ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στείλετε μας στο  e-mail: info@lampadamou.gr τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε & τα τεμάχια,  για να σας στείλουμε το δελτίο παραγγελίας.


ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Προκαταβάλλεται η συνολική αξία, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα αναφέρεται στο δελτίο παραγγελίας που θα σας στείλουμε.

Οι αναγραφόμενες τιμές στο site μας www.lampadamou.gr  περιλαμβάνουν  Φ.Π.Α 24%


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η πολιτική μας είναι να παραδίδουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν. Έτσι αν η παραγγελία σας είναι μέχρι τις 12 η ώρα το μεσημέρι, θα έχετε την παραγγελία (εάν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα) με πιθανότητα 90% την επόμενη ημέρα στο χώρο σας (για περιοχές εντός Αττικής) εφόσον η αποστολή γίνεται με courier.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε οτι για δέματα έως 2 κιλά και αποστολή με courier εντός Αττικής, το κόστος είναι: 5€

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολλές φορές ελαφριά αντικείμενα έχουν μεγάλο όγκο. Σε αυτή τη περίπτωση το κόστος της αποστολής υπολογίζεται λαμβάνοντας υπ’ όψιν το μεγαλύτερο βάρος. Πραγματικό ή ογκομετρικό.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Εφόσον σας έχουμε ενημερώσει για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να παραλάβετε από την έδρα μας κατόπιν συνεννόησης.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας, είναι αυτές που ισχύουν για το τρέχον έτος και αναιρούν οποιεσδήποτε άλλες τιμές έχουν προβληθεί σε ιστότοπο ή έντυπο προωθητικό υλικό, σε προηγούμενο χρονικό διάστημα.


ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αλλαγές και Επιστροφές  γίνονται δεκτές, μόνο στην περίπτωση που η εταιρεία μας ευθύνεται για λανθασμένη αποστολή παραγγελίας δηλαδή, διαφορετική από αυτή που αναφέρεται στο δελτίο παραγγελίας που σας έχει αποσταλεί με e-mail.


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν προχωρήσετε σε κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό και εφόσον μας ενημερώσετε με e-mail στο: info@lampadamou.gr ή τηλεφωνικά στο: 2117156179